Feltöltve:

Hungária szelet

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tetejére

olvasztott csokoládé1 tábla
olaj vagy Rama1 kevés

A tésztához

tojás5 darab
porcukor30 dekagramm
liszt20 dekagramm
sütőpor1 csomag
darált dió10 dekagramm
víz10 evőkanál

A krémhez

főzős eper ízű pudingpor1 csomag
tej3 dl
Ráma25 dekagramm
porcukor20 dekagramm
rum2 evőkanál
darált dió5 dekagramm

Desszertek: Hungária szelet a sok

Elkészítés

1

A tojások sárgáit kikeverjük a porcukorral, az 5 ek vízzel, majd hozzáadjuk a maradék vizet és habosra keverjük. Beletesszük a lisztet, a sütőport és a tojások felvert habját. Kétfelé osztjuk és az egyik felébe belekeverjük a diót. Ez kerül a tepsi aljára, a piskóta a tetejére és előmelegített, 200 °C-os sütőben megsütjük. A pudingport a tejjel megfőzzük. Ha kihűlt belekeverjük a Ramát és a porcukrot. Rummal és dióval ízesítjük, majd a piskótára kenjük. Tetejére a gőzön felolvasztott, kevés olajjal elkevert csokoládé kerül.

Hozzászólások

Hasonló receptek

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

70"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

600"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

10"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

100"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem