Indiános torta
Indiános torta
  • timer180 perc
  • moodNehéz
  • person1 fő

Hozzávalók:

    Piskóta

    • tojás - 9 darab
    • cukor - 9 evőkanál
    • liszt - 9 evőkanál
    • víz - 3 evőkanál

    krem

    • mascarpone - 50 dekagramm
    • kókuszreszelék - 10 dekagramm
    • porcukor - 1 darab
    • tejszín - 2.5 dl

    Díszítés

    • fondant (piros) - 1 darab

    Elkészítés:

    1. A szokásos módon sütünk 3 db 3 tojásos piskótát.
    2. A krémhez a mascarponét összekeverjük a kókuszreszelékkel és a porcukorral. A porcukrot ízlés szerint tegyük bele, ki milyen édesen szereti, valamint még teszünk hozzá 2-3 dl felvert tejszínt.
    3. A tortát betöltjük a krémmel, majd bevonjuk a fondanttal.