Ínycsiklandó fagylaltpuding
nagyonsuti.hu
timer
40 perc
mood
Könnyű
person
1 fő
Hozzávalók:
lágy csokoládéfagylalt - 4 bögre
feldarabolt kandírozott (aszalt) sárgabarack - 120 gramm
feldarabolt kandírozott cseresznye - 120 gramm
feldarabolt kandírozott körte - 120 gramm
fehér mazsola - 80 gramm
mazsola - 80 gramm
rum - 2 evőkanál
rumsodó a tálaláshoz - 1 adag
Elkészítés:
A fagylaltot, sárgabarackot, cseresznyét, körtét és a kétféle mazsolát, valamint a rumot tegyük egy edénybe és keverjük össze.
Ezt a masszát öntsük egy Ramával kikent, sütőpapírral bélelt 6 bögre űrtartalmú pudingos tálba.
Kb. 3 órát fagyasszuk, amíg meg nem dermed. Tálaláskor szeleteljük mint egy süteményt és rumsodóval kínáljuk.