Ínycsiklandó fagylaltpuding
Ínycsiklandó fagylaltpuding
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • lágy csokoládéfagylalt - 4 bögre
  • feldarabolt kandírozott (aszalt) sárgabarack - 120 gramm
  • feldarabolt kandírozott cseresznye - 120 gramm
  • feldarabolt kandírozott körte - 120 gramm
  • fehér mazsola - 80 gramm
  • mazsola - 80 gramm
  • rum - 2 evőkanál
  • rumsodó a tálaláshoz - 1 adag

Elkészítés:

  1. A fagylaltot, sárgabarackot, cseresznyét, körtét és a kétféle mazsolát, valamint a rumot tegyük egy edénybe és keverjük össze.
  2. Ezt a masszát öntsük egy Ramával kikent, sütőpapírral bélelt 6 bögre űrtartalmú pudingos tálba.
  3. Kb. 3 órát fagyasszuk, amíg meg nem dermed. Tálaláskor szeleteljük mint egy süteményt és rumsodóval kínáljuk.