Isteni szelet
Hozzávalók
baracklekvár a piskóta tetejére | 1 pár kanál | |
---|---|---|
kávéba mártott babapiskóta | 1 csomag | |
étcsokoládé | 1 darab |
krem
Ráma | 25 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 20 dekagramm | |
vaníliás pudingpor | 1 csomag | |
tej | 4 dl |
Desszertek: Isteni szelet a sok
Elkészítés
1
Hat tojásból piskótát sütünk. A tetejét megkenjük lekvárral. A babapiskótát kávéba mártjuk és a lekváros piskóta tetejére tesszük úgy, hogy beterítse a tésztát.
2
Erre rákenjük a krémet. A tejből és a pudingból sűrű krémet főzünk, majd ha kihűlt, jöhet bele a Rama és porcukor. Jól összedolgozzuk robotgéppel és rákenjük a babapiskótára.
3
Az étcsokit pici Ramával gőz fölött felolvasztjuk és a krém tetejére simítjuk.