A 8 tojásfehérjét a 16 kanál cukorral habosra keverünk. A fél csomag sütőport, a 8 tojássárgáját, a 8 kanál lisztet és a 8 kanál darált diót adjuk hozzá. Süssük ki két tepsiben vagy egyben, és vágjuk ketté a tésztát. 20-30 dkg kristálycukorból (lehet több is) égetett cukrot készítünk, és a két lap tetejére öntjük.
Krém: 3 db tojássárgáját 20 dkg porcukorral elkeverünk. 20 lisztből és 3,5 dl tejből pépet főzünk. Miután kihűlt, hozzáadjuk a 20 dkg vajat vagy margarint, és simára keverjuk. Az egyik karamellás lapra rákenjük a krémet, és ráborítjuk a másik lapot úgy, hogy a karamellás fele a krém tetejére kerüljön. Egy napig hűtőbe tesszük. Pihentetés után könnyen szeletelhetjük, mivel karamell visszalapul.
Tetejére: 3 db tojásfehérjét,15 dkg cukorral gőz fölött habosra verjük, majd a tészta tetejére simítjuk. Végül csoki reszelékkel díszítjük.