A tojásból, cukorból és lisztből hagyományos módon, tortaformában piskótakarikát készítünk. A kisült piskótát kétfelé vágjuk, egy vastagabb és egy vékonyabb részre.
A tejszínt kemény habbá verjük, beletesszük a cukrot és a habfixálót, majd ezt is két részre osztjuk. Az egyik részbe a kakaót keverjük, a másikba pedig a narancsok kifacsart levét.
A vastagabb piskótát visszatesszük a tortaformába, rákenjük a csokis krémet, majd a vékony lapot rakjuk rá és erre pedig a narancsos krémet kenjük. A tortát hűtőben lehűtjük, amíg elkészítjük a mázat.
Máz elkészítése: 0,05 kg cukrot világosbarnára pirítunk, beletesszük a Ramát és langyosan a hideg torta tetejére kenjük, majd ismét lehűtjük. Kivesszük a formából, az oldalát tejszínnel körbekenjük és díszítjük.