Feltöltve:

Kakaós piskóta madártej jégkrémmel

access_alarm 30
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

liszt15 dekagramm
cukor10 dekagramm
cukrozatlan kakaópor3 dekagramm
sütőpor1 csomag
közepes tojás6 darab
vanillin cukor2 csomag
étcsokoládé10 dekagramm

A díszítéshez:

Carte d'Or Madártej jégkrém8 gombóc

Elkészítés

1. lépés

Egy nagyobb tálban keverjük el a lisztet a kakaóporral, a sütőporral és a vanillin cukorral. A tojásokat robotgép segítségével, magas sebességre kapcsolva habosítsuk fel a cukorral. Apránként keverjük a masszához a kakaós lisztet is.

2. lépés

A masszát simítsuk a margarinnal kikent, kilisztezett tepsibe. 10-12 percig süssük előmelegített 180 fokos sütőben.

3. lépés

Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.

4. lépés

A kihűlt piskótához kínáljunk Carte d'Or Madártej jégkrémet.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem