Hat tojássárgát 6 evőkanál porcukorral és 1 cs vaníliás cukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, 1 csomag sütőport, 2 evőkanál kakaót, valamint a 6 tojás felvert habját. A tésztát sütőpapírral bélelt 35x27 cm-es tepsiben, 180 C-on 20 perc alatt megsütjük. Krém: 5-5 dl tejben 2-2 kanál cukorral felfőzzük a pudingokat, a karamellesbe belekeverjük a kávét is. A Ramát kikeverjük a porcukorral, majd a kétféle pudinghoz keverjük. A kihűlt tésztára kenjük először a fehér, majd a barna krémet és hűtőbe tesszük. A csokit gőz fölött felolvasztjuk. Keverjünk hozzá egy kis étolajat és rásimítjuk a krém tetejére, majd 2 órára hűtőbe tesszük.