Karácsonyfa
Hozzávalók
darált keksz | 500 gramm | |
---|---|---|
porcukor ízlés szerint | 1 adag | |
Ráma | 1 evőkanál | |
zöld színű ételszínezék | 1 darab | |
rumaroma | 1 kevés | |
kókuszreszelék | 1 kevés | |
víz | 1 kevés | |
francia drazsé | 1 csomag | |
dekor toll | 1 doboz |
Desszertek: Karácsonyfa a sok
Elkészítés
1
A darált kekszet a porcukorral, a Ramával, a rumaromával, ételszínezékkel és kevés vízzel összegyúrjuk. Annyi vizet teszünk bele, hogy jól formázható legyen a massza. A masszából fenyőfa alakú darabokat formázunk. A formákat megszórjuk kókuszreszelékkel. A dekor tollak és a francia drazsé segítségével ízlés szerint dekoráljuk a fenyőfákat.