Karácsonyi cake
Karácsonyi cake
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • cukor - 250 gramm
  • kakaó - 2 evőkanál
  • liszt - 250 gramm
  • Ráma - 130 gramm
  • tojás - 3 darab
  • víz - 130 gramm
  • sütőpor - 1 darab

Díszítés

  • színezett cukor - 1 adag

Sütéshez

  • szilikonos kuglóf sütőforma - 1 darab

Elkészítés:

  1. A tojásokat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a Ramát. Ezután hozzáadagoljuk a lisztet a vízzel felváltva. Kettévesszük a tésztát. Az egyikbe belekeverjük a kakaót, majd a szilikon formába töltjük. Ha megsült, ízlés szerint díszíthetjük, én színezett cukorral díszítettem.