Karácsonyi gyümölcskenyér jégkrémdesszerttel
Hozzávalók
Rama Vajas Íz | 20 dekagramm | |
---|---|---|
tojás | 3 darab | |
cukor | 10 dekagramm | |
finomliszt | 20 dekagramm | |
dió | 10 dekagramm | |
só | csipetnyi | |
szódabikarbóna | csipetnyi | |
cukrozott, darabolt szárított gyümölcs | 30 dekagramm |
Desszertek: Karácsonyi gyümölcskenyér jégkrémdesszerttel a sok Gyümölcskenyér recept közül.
Elkészítés
1
Az egész tojásokat elkeverjük a cukorral és a RAMA margarinnal. Belekeverjük a szárított gyümölcsöt, a diót, majd a liszttel elkevert szódabikarbónát és egy csipet sót, majd ízesítjük fahéjjal.
2
Margarinnal kikent és lisztezett őzgerincformába töltjük, majd közepesen meleg sütőben 160-
170 °C fokon 35-40 percig sütjük.
3
Tálalásnál egy gombóc Carte d’Or Gerbeaud Muffin jégkrémet teszünk a szelet mellé.