A tésztához valókat a kakaó kivételével tálba töltjük, eleinte csak morzsolgatjuk, majd ha már nincs benne nagy darabokban margarin, összegyúrjuk. Akkor lesz jó, ha elválik a tál falától. Ezután kettéosztjuk, a kakaót az egyik felébe dolgozzuk. A világos színű tésztát kb. 0,5 centi vastagra ellapítjuk, (tenyerünkkel nyomkodva a legkönnyebb), majd egy cakkos szélű, kb. 5 centi átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk. A leeső részeket újra összegyúrjuk, és kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, majd előmelegített sütőben, közepes lánggal, (180°C; légkeveréses sütőben 165°C), kb. 15 percig sütjük. Amíg készül, a kakaós tésztát ugyanígy kiszaggatjuk, majd minden kis tésztakorong közepét egy kis (kb. 2 centis) pogácsaszaggatóval kivágjuk. A leeső részeket újra összedolgozzuk, kiszaggatjuk. A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, felvert tojással megkenjük, majd a tetejüket durvára vágott dióval, vagy mogyoróval meghintjük, a darabokat kicsit a tésztába is nyomkodjuk. Ugyanúgy sütjük, mint az előző tésztát. Ha kihűltek, a világosakat kb. 1-1 kiskanál lekvárral megkenjük, és a kakaósakat ráillesztjük.