Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Hajtsuk a tésztát a pite (gyümölcstorta) formába. Süssük ki vakon halvány barnára 15-20 perc alatt. (Tegyünk alufóliát, vagy sütőpapírt a tésztára, majd öntsünk rá szárazbabot, így süssük.) Majd vegyük ki a sütőből, vegyük le róla a babot és hagyjuk hűlni.
Szeleteljük fel a gombát és a megtisztított póréhagymát (csak a fehér részét). Forrósítsunk fel 2 ek margarint egy serpenyőben. Pirítsuk halvány barnára a gombát és a póréhagymát. Adjuk hozzá a leveskockát. Keverjük hozzá a mustárt. Keverjük hozzá a feldarabolt sült pulykát és a borsót.
Verjük fel a tojásokat a tejszínnel. Öntsük a pulykás tölteléket a kisült formába. Öntsük rá a tojásos tejszínt. Helyezzük a sütőbe. majd süssük készre 25-35 perc alatt. Tálaljuk zöld salátával.