Kati vendégváró sütije
Hozzávalók
A krémhez
vanília puding | 1 csomag | |
---|---|---|
tej | 3 dl | |
Ráma | 20 dekagramm | |
cukor | 15 dekagramm | |
vaníliás cukor | 1 csomag | |
tojássárgája | 1 darab | |
rum | 1 darab |
A piskótához
tojás | 4 darab | |
---|---|---|
cukor | 4 evőkanál | |
liszt | 3 evőkanál | |
étkezési keményítő | 1 evőkanál | |
Dr. Oetker Sütőpor | 1 kávéskanál |
A lapokhoz
Ráma | 10 dekagramm | |
---|---|---|
liszt | 30 dekagramm | |
kakaó | 1 evőkanál | |
cukor | 10 dekagramm | |
szódabikarbóna | 1 kávéskanál | |
tojás | 1 darab | |
cukor | 5 evőkanál |
A csokoládé mázhoz
kakaó | 3 evőkanál | |
---|---|---|
cukor | 4 evőkanál | |
forró víz | 2 evőkanál | |
Rama margarin | 8 dekagramm |
Desszertek: Kati vendégváró sütije a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
1
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két lapot sütünk belőle normál tepsi hátán. A piskóta hozzávalóiból a szokott módon piskótát sütünk ugyanabban a tepsiben.
2
A pudingot a tejben megfőzzük, ha kihűlt, a habosra kevert margarinos cukorhoz keverjük.
3
A kihűlt lapokat megkenjük a krém felével. Rárakjuk a kihűlt piskóta lapot, erre kenjük a krém másik felét, és befedjük a másik lappal.
4
A csokimáz hozzávalóit összekeverjük, és tűzőn sűrűre főzzük, majd levesszük a tűzről, és belekeverjük a margarint és a süti tetejére öntjük. Hűtőbe tesszük és másnap szeleteljük.