Tészta: a lisztből, sütőporból, Ramából, cukorból, tojásból, és annyi tejfölből, hogy jól gyúrható masszát kapjunk, tésztát készítünk. 3 részre osztjuk, és egyenként, lapokban kisütjük. Krém: a Ramát a porcukorral habosra keverjük. 5 dl tejben 2 ek cukorral, 4 púpozott ek liszttel krémet főzünk, amit hideg vízbe állítva, állandó keverés mellett kihűtünk. Amikor már teljesen kihűlt összekeverjük a Ramás krémmel, majd kettéosztjuk. Egyik felébe kakaót és rumot, a másik felébe vaníliás cukrot teszünk, ízlés szerint. A kétféle krémmel megkenjük a tésztát úgy, hogy az alsóra a kakaós krémet tesszük, erre ráborítjuk a második lapot, amire a vaníliás krém jön. És beborítjuk a harmadik lappal. Erre jön a csokimáz. Nagyon finom sütemény.