Keksz szalámi
Keksz szalámi
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 25 dekagramm
  • cukor - 30 dekagramm
  • tej - 2 dl
  • liszt - 2 evőkanál
  • mazsola - 10 dekagramm
  • dió - 10 dekagramm
  • kakaópor - 2 evőkanál
  • darált háztartási keksz - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat a keksz és a Ráma kivételével egy lábasban sűrűre összefőzzük. Hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a Rámát. A masszát a darált kekszre öntjük, jól összegyúrjuk, majd egy hengert formázunk belőle. Alufóliába tekerjük, majd 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap felszeleteljük és tálaljuk.