Kekszes csokitorta
Hozzávalók
Rama Vajas Íz | 20 dekagramm | |
---|---|---|
tojás | 6 darab | |
olaj | 1 evőkanál | |
cukor | 6 evőkanál | |
tej | 3 dl | |
liszt | 6 evőkanál | |
sütőpor | 1 csomag | |
porcukor | 20 dekagramm | |
kakaópor | 2 evőkanál | |
darált háztartási keksz | 30 dekagramm | |
főznivaló csokoládés pudingpor | 1 csomag | |
étcsokoládés bevonó | 10 dekagramm | |
fekete kávé | 1 dl |
Desszertek: Kekszes csokitorta a sok csokitorta recept közül.
Elkészítés
1
A tészta alapanyagait összedolgozzuk, és forró sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük és ketté vágjuk.
2
A töltelékhez a margarint megolvasztjuk és a többi hozzávalóval összedolgozzuk majd a tortalapokat megtöltjük vele.
3
A krémhez a pudingporból és a tejből krémet főzünk. A Rámát a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémhez adjuk és a kettőt összekeverjük.
A tortalapokat a töltelékkel megtöltjük, kívülről bevonjuk a krémmel a tortát, tetejét csokimázzal és tejszínhabbal díszítjük.