Keksztekercs
Hozzávalók
A tésztához
háztartási keksz | 40 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 3 dekagramm | |
kakaó | 6 dekagramm | |
rum | 1 evőkanál | |
lefőzött kávé (cukor nélkül) | 2 dl |
A krémhez
Ráma | 15 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 6 dekagramm | |
vaníliás cukor | 1 csomag | |
kókuszreszelék | 3 dekagramm |
Desszertek: Keksztekercs a sok Keksztekercs recept közül.
Elkészítés
1
A háztartási kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, kakaót, rumot és összekeverjük. A kávét a kekszhez öntjük és tésztává gyúrjuk. A tésztát sodrófával egy kristálycukorral megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A Ramát a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, összekeverjük és megkenjük vele a tésztát. A fólia segítségével feltekerjük és lehűtjük.