A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm-es kapcsos tortaformát és a tészta kétharmadát belenyomkodjuk úgy, hogy jusson a peremére is. Hűtőbe tesszük a maradék tésztával együtt. A töltelékhez a tojások fehérjéjét kemény habbá verjük. A sárgáját a kétféle cukorral, a vaníliapéppel, az étkezési keményítővel és a kétféle túróval simára keverjük, végül lazán hozzákeverjük a tojáshabot. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A krémet a hűtőből kivett tortaformába kanalazzuk, elsimítjuk és a maradék tésztát a tenyerünk között morzsolgatva a töltelékre szórjuk, vagy ráreszeljük. A sütőben kb. 70 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni és szeletelve kínáljuk.