Feltöltve:

Kevert diós, kakaós-kávés mázzal

25
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tetejére

darált dió5 dekagramm

A tésztához

darált dió15 dekagramm
cukor15 dekagramm
tojás8 darab
sütőpor0.5 csomag
narancs1 darab
zsemlemorzsa1 púpos evőkanál

A krémhez

tojás2 darab
Ráma1 csomag
kakaó5 dekagramm
főtt kávé1 adag
tejszínhab1 kevés
cukor5 dekagramm

Desszertek: Kevert diós, kakaós-kávés mázzal a sok

Elkészítés

1

Nyolc tojássárgát, a cukrot, a diót, a zsemlemorzsát, a sütőport és a narancs levét, valamint reszelt héját összekeverjük, majd lassan hozzáadagoljuk a tojások felvert habját is. Tepsibe öntjük és 160-180 fokon megsütjük.

2

A krémhez a 2 egész tojást, a kakaót, a főzött kávét kevés tejszínnel és cukorral gőz fölött felfőzzük. Lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a Ramát, majd lehűtjük.

3

Miután kihűlt a tészta, kettévágjuk. A közepét és a tetejét megkenjük a krémmel, majd darált dióval díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem