Kevert mákos torta
Kevert mákos torta
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person10 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 25 dekagramm
  • tojás - 6 darab
  • liszt - 10 dekagramm
  • só - csipetnyi
  • sütőpor - 1 csomag
  • porcukor - 15 dekagramm
  • darált mák - 15 dekagramm

Elkészítés:

  1. A RAMA margarint olvasszuk fel. A többi alapanyagot keverőtálba téve keverjük össze, majd a megolvadt margarint lazán keverjük hozzá.
  2. Az így készült tésztát margarinozott, lisztezett sütőformába öntsük bele. Előmelegített sütőben 170 °C fokon 30 percig süssük.
  3. Miután megsült, pihentetés után szeleteljük és tányérra téve, Carte d’Or Rákóczi túrós jégkrémdesszerttel tálalhatjuk.