A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük.
Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a zsemlemorzsát és az olajat.
Tepsibe tesszük, és megszórjuk a dióval. Előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 30 percig sütjük.
A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel.
Ezután elkészítjük a krémet: a tojássárgájákat, a pudingport és a lisztet simára keverjük egy kevés tejjel (a fél literből). A maradék tejet a cukorral felforraljuk. A pudingos masszát hozzáöntjük a tejhez, majd folyamatos kevergetés mellett besűrítjük.
A krémet elfelezzük. Az egyik feléhez hozzáadjuk az olvasztott csokit.
A vajas ízt simára keverjük és elfelezzük. Az egyik felét a csokis krémhez adjuk, a másikat a sárgához.
A mogyorókrémes tésztát megkenjük a sárga krémmel.
A háztartási kekszeket tejbe áztatjuk, majd beborítjuk vele a süteményt.
Erre kerül a csokis krém.
A 2 dl tejszínt habbá verjük, és a sütemény tetejére simítjuk.