A tojások sárgáját a cukorral, a citrommal és a puha margarinnal -keverőgép segítségével - habosa keverem. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verem. A sárga masszához hozzáadom a lisztes sütőport és a keményítőt, végül a tojások felvert habját. A masszát egy 24x22-es sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, és 170 fokon, kb. 35-40 percig sütöm. A kihűlt tésztát kettévágom.
A krémhez a 2 dl tejet a cukorral felforralom. A maradék tejjel a lisztet simára keverem, és a forró tejhez adom. Besürítem, majd kihűtöm.
A lapzselatint hideg vízben áztatom kb. 5 percig, és még melegen a tejes krémhez keverem, majd a krémet kihűtöm.
A tejszínt 2-3 dkg porcukorral habbá verem. A mascarponét a kihűlt krémmel elkeverem, a citrom levét hozzáadom, és végül a tejszínt is belekeverem. A egyik lapot megtöltöm, majd a másik lappal befedem.
A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztom, majd ezzel az olvasztott csokival bevonom a tetejét.