Koktél szelet
Desszertek: Koktél szelet a sok
Elkészítés
A szalalkálit a tejben pici cukorral feloldjuk. A tészta többi hozzávalóival összegyúrjuk. Ha nem akar összeállni, akkor még egy kevés tejet adunk hozzá, hogy könnyen sodorható tésztát kapjunk.
A tésztát 5 részre osztjuk és 25x39 cm-es tepsi hátán világosra sütjük kb 10 perc alatt, laponként.
A krémhez a pudingokat egyenként a 3 dl tejjel megfőzzük, majd kihűtjük. A porcukrot a Ramával habosra keverjük, elfelezzük és a pudingos krémekhez keverjük, végül jól kihabosítjuk.
A tészta összeállítása: lap - barna krém - lap - rózsaszín krém - lap - barna krém - lap - rózsaszín krém - lap. A tetejére csokimázat teszünk, de ízlés szerint bevonható mással is, vagy csak porcukorral is meghinthetjük.