Kókuszgolyót készítünk a szokásos módon. Először a háztartási kekszet, a porcukrot és a kakaóport keverjük össze.
Ezután hozzáöntjük a rumaromát, és az olvasztott margarint. Végül 1 dl tejjel olyan állagúvá gyúrjuk össze, hogy golyókat tudjunk formázni.
Annyit elveszünk a masszából, amennyi kókuszgolyót szeretnénk a torta tetejére, ebből golyókat formázunk, és kókuszreszelékben megforgatjuk. A massza többi részét egy tortaforma aljába nyomkodjuk.
Elkészítjük a vaníliás krémet. Először egy kevés tejjel csomómentesre keverjük a két pudingport és a cukrot, a maradék tejet felforraljuk, ezután a csomómentesre elkevert pudingport is hozzákeverjük. (Fontos, hogy 8 dl tejből csináljuk, ne 1 literből, mert így masszívabb lesz a krémünk.)
Ha a pudingpor besűrűsödött, levesszük a tűzről és hozzákeverjük a kókuszreszeléket. Ezután a tortaforma alján lévő kakaós masszánkra rátesszük a vaníliás krémet. Kókuszgolyókkal díszítjük.