Kókuszkrémes rózsa
Hozzávalók
Rózsa
Ráma | 10 dekagramm | |
---|---|---|
porcukor | 15 dekagramm | |
vaníliás cukor | 1 csomag | |
baracklekvár | 2 evőkanál | |
kakaó | 2 evőkanál | |
olvasztott étcsokoládé | 0.5 tábla | |
tojássárgája | 3 darab | |
darált keksz | 30 dekagramm | |
tej | 1 kevés |
Kókuszkrém
kókuszreszelék | 25 dekagramm | |
---|---|---|
tojásfehérje | 3 darab | |
porcukor | 20 dekagramm | |
apró, színes cukordrazsé | 1 kevés |
Desszertek: Kókuszkrémes rózsa a sok Sütemények , Krémes recept közül.
Elkészítés
1
A rózsa tésztájához összegyúrjuk a hozzávalókat.
2
A krémhez a tojásfehérjéket addig verjük, amíg nem lesz tejszínhab állaga, majd úgy keverjük össze, hogy a hab is összetörjön. A cukrot és a kókuszt hozzáadjuk, majd belekeverjük a drazsét.
3
A krémet poharakba rakjuk, a rózsa tésztáját pedig a formába helyezzük. A végén lehűtjük, úgy a legfinomabb.