A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a többi hozzávalóval kikavarjuk, majd óvatosan beleforgatjuk a habot is.
Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tészta felét beleöntjük.
175 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük az első lapot. Ugyanígy megsütjük a tészta másik felét is. Így két lapunk lesz.
A krémhez a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, és hagyjuk kihűlni.
A margarint a porcukorral kihabosítjuk, és a kihűlt pudinghoz adjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a pudingos krémbe keverjük.
A krémet két részre osztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a meggyet.
Az egyik tészta tetejére kenjük a meggyes krémet, erre ráfektetjük a másik tésztát, majd rákenjük a krém másik felét.
Tetejére kókuszreszeléket szórunk.