Kókuszos párnácska
Hozzávalók
cukor | 15 dekagramm | |
---|---|---|
liszt | 40 dekagramm | |
Ráma | 25 dekagramm | |
tej | 0.5 liter | |
tojássárgája | 3 darab | |
élesztő | 3 dekagramm |
Töltelék
cukor | 30 dekagramm | |
---|---|---|
tojásfehérje | 3 darab | |
kókuszreszelék | 10 dekagramm |
Desszertek: Kókuszos párnácska a sok
Elkészítés
1
Az élesztőt a tejben felfuttatjuk és a többi alapanyaggal tésztává gyúrjuk. Elkészítjük a tölteléket: gőz fölött felverjük a tojásfehérjét a cukorral, majd belekeverjük a kókuszt. A tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk és megkenjük a kókuszos krémmel. Kettőt csavarunk rajta mint a beiglin és levágjuk, majd kispárnácskára felszeleteljük. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük és porcukorba hempergetjük.