A tojásfehérjéket felverem, majd a tojássárgájákat a cukorral és a vízzel is hozzákeverem. Hozzákeverjük a sütőporos lisztet és a kakaót. A fehérjét és a sárgáját összekeverjük ügyelve arra, hogy a fehérje habot ne törjük nagyon meg. A tepsit Ramával kikenjük, beleöntjük a tésztánkat és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. Töltelék: a tejszínhabport felverem a cukorral és utána beleteszem a kókuszreszeléket. Csokimáz jön a tetejére. Általában én a csokit, a Ramát és a tejet beleteszem egy kis tálba, majd a tűzre teszem. A legkisebb lángon addig kevergetem, amíg sűrűsödik és szép fényes nem lesz a máz, nem márványos. Ezt úgy lehet legjobban elérni, hogyha mint a csoki készítésnél, gyakran keverem és kicsit megemelem a kanalat kevergetés közben. Ez a sütemény akár tortaként is elkészíthető.