A sütőporos, szitált lisztet összemorzsoljuk a Ramával, hozzáadjuk a cukrot, kakaót, tojásokat és összegyúrjuk. Két lapra nyújtjuk lisztezett felületen. Az egyiket kikent, liszttel megszórt közepes méretű tepsibe fektetjük. A tészta kicsit lágy, óvatosan nyújtsuk, mert szakadhat. A kókuszos töltelék hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy ne törjük össze a habot, majd rásimítjuk a tésztára. Erre kerül a tészta másik fele. Előmelegített, közepes, 180 °C-os sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük és hagyjuk kihűlni. A hideg tésztára jön a sárga krém: ehhez a tejet felforraljuk, felöntjük vele lassan a liszttel és a cukorral elkevert tojássárgát, majd folyamatos keveréssel sűrűre főzzük. Időnként megkeverve lehűtjük, robotgéppel jól átkeverjük és elegyítjük a habosra kevert Ramával. Tetejét tortabevonóval, vagy csokimázzal vonjuk be.