Feltöltve:

Krémes, gyümölcsös kosárka

30
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

bármilyen ízű pudingpor1 csomag
tej0.5 liter
cukor5 evőkanál
habtejszín (ha cukormentes tejszínt használunk, akkor abba is kell ízlés szerinti édesítőszer, vagy cukor)1.5 dl

Tészta

készen kapható mézes kosárka2 csomag

Tetejére

gyümölcs1 darab

Desszertek: Krémes, gyümölcsös kosárka a sok Sütemények , Krémes recept közül.

Elkészítés

1

A pudingport és az ízlés szerinti mennyiségű cukrot pár evőkanál hideg tejben csomómentesre keverjük. Ezután a keveréket hozzáadjuk a megmaradt tejhez és állandó keverés mellett, vigyázva, nehogy odakapjon, besűrítjük. Időnként megkeverve hűlni hagyjuk, közben a tejszínt kemény habbá verjük. Mikor kihűlt a pudingunk, finoman összekeverjük a habbá vert tejszínnel. Az így elkészült krémmel megtöltjük a kosárkákat, majd gyümölcsöt teszünk a tetejére. Pár órára (1 éjszakára) hideg helyre tesszük, hogy a mézes tészta megpuhuljon.


Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem