Feltöltve:

Lajcsi szelet

120
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

kakaó3 evőkanál
liszt60 dekagramm
Ráma8 dekagramm
tojás3 darab
porcukor30 dekagramm
méz3 evőkanál
szódabikarbóna1 kávéskanál

Krémhez

tej8 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
eperízű pudingpor1 csomag
Ráma40 dekagramm
porcukor40 dekagramm

Tetejére

csoki20 dekagramm
olaj1 dl

Desszertek: Lajcsi szelet a sok

Elkészítés

1

A mézet, a kakaót, a tojást, a porcukrot és a Ramát gőz fölött 5 percig főzzük. Kihűlés után hozzáadjuk a szódabikarbónát és a lisztet, összegyúrjuk. 4 lapot nyújtunk belőle, majd megsütjük. A pudingokat külön-külön az előírásoknak megfelelően megfőzzük és kihűtjük. A 40 dkg Ramát és a cukrot habosra keverjük. A Ramás krém 1/3 részét vaníliás pudinghoz, 2/3 részt az epres pudinghoz adjuk és jól elkeverjük. A tészta közepét vaníliás krémmel, a másik 2 lapot eperízű krémmel töltjük. Tetejét csokizzuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

40"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

70"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

70"
Közepes
favorite_border 1
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem