Elkészítjük a tésztát: a lisztet elmorzsoljuk a hideg Ramával, belekeverjük a porcukrot, a sütőport és a citromhéjat. A tojást is hozzáadjuk és összegyúrjuk a tésztát. Három részre osztjuk.
Az egyikbe belegyúrjuk a kakaót és a rumot. A második lapot lisztezett táblán egy 20x30 cm-es téglalappá nyújtjuk. A tepsi aljára fektetjük és megkenjük a lekvár felével. Kinyújtjuk a kakaós tésztát is egy azonos méretű lappá és a lekváros, világos lapra helyezzük. Megkenjük a maradék lekvárral és az utolsó lapot is kinyújtva befedjük a süteményt.
Több helyen átszurkáljuk egy villával, hogy ne hólyagosodjon fel. Előmelegített sütőben 195 °C-on 20 perc alatt megsütjük.
Amíg a tészta sül, kikeverjük a tetejére a mázat: a tojássárgát összekeverjük a porcukorral kézi habverő segítségével.
Miután megsült a tészta a mázat azonnal a tetejére kenjük, hogy megdermedjen. Míg kihűl, egy száraz serpenyőben egy-két perc alatt folyamatos keverés közben zsemleszínűre pirítunk egy félmaroknyi szeletelt mandulát.
Amikor a sütink teljesen kihűlt, egy hullámos élű késsel felszeleteljük 3x3 cm-es négyzetekre. Egy kevés lekvárt pöttyintünk a szeletek közepére, majd az összetört mandulával díszíthetjük.