Feltöltve:

Lime-os fehérbab krém

access_alarm 5
cake Könnyű
person_outline 3 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

lime leve1 darab
fehérbab konzerv1 darab
Delikát ételízesítő csipetnyi
Globus Majonéz2 evőkanál
őrölt római kömény csipetnyi
gerezd foghagyma2 darab
olíva bogyó mag

Elkészítés

1. lépés

A konzerv babot szűrjük le és jól öblítsük át.

2. lépés

Tegyük egy tálba és villával jól törjük át. Keverjük hozzá a majonézt és a lime levét. Reszeljük bele a fokhagymát. Ízesítsük még pár csipet Delikáttal és őrölt római köménnyel. Jól keverjük össze. Ha szükséges, adjunk még hozzá a Delikátot.

3. lépés

Tálaláskor díszítsük olíva bogyóval. Tálaljuk pirított pitával, esetleg búza tortillával, vagy akár friss zöldség hasábokkal. Kitűnő előétel egy családi ebédnél, vagy pedig remek party mártogatós bármilyen társaságban.

Hozzászólások

Hasonló receptek