A sütőt melegítsük elő 180°C-ra. Egy 24 cm-es kapcsos tortaforma alját béleljük ki sütőpapírral. A tojásokat válasszuk szét.
A 4 tojásfehérjét a 80g cukorral verjük kemény habbá. Óvatosan, hogy a habot ne törjük össze, keverjük hozzá a tojások sárgáját, majd a kakaóporral átszitált lisztet. Öntsük a tortaformába és süssük az előmelegített sütőben, kb. 15-20 percig, vagy amíg a tűptóbánál a tű tisztán jön ki belőle, illetve a tészta nyomásra visszaugrik. Rácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni.
A meggyből 12 szemet tegyünk félre, ezzel fogjuk díszíteni a tortát. A maradék meggyet magozzuk ki, vagy ha befőttet használunk, akkor csepegtessük le és áztassuk rumba.
A krémhez a tejszínt és a cukrot főzzük össze, kb. 105-110 °C-ig, vagy szálpróbáig (ujjunk közé véve és széthúzva nem szakad, hanem kb. 2 cm-es szálra nyúlik). Ekkor vegyük le a tűzről és keverjük bele az átszitált kakaóport. Hűtsük ki teljesen, ezután keverjük habosra a Rama Vajas Ízzel.
A torta összeállításához vegyük ki a piskótát a tortaformából, vegyük le róla a sütőpapírt. Helyezzük vissza a formába, és kenjük rá a krém 1/3-át. Szórjuk rá a lecsepegtetett beáztatott meggyet, majd borítsuk be a maradék krémmel. A krémből egy keveset tegyünk félre a díszítéshez. Kenjük el a krém tetejét egyenletesre, majd tegyük legalább 4 órára, de inkább egy éjszakára hűtőbe.
Másnap vegyük ki a tortát a hűtőből. Olvasszuk meg az étcsokoládét, és egy evőkanálnyi olajjal keverjük el, majd öntsük a torta tetejére, és egyenletesen simítsuk el rajta. Tegyük vissza a hűtőbe dermedni, kb. fél órára.
Tálaláshoz a tortát tegyük egy tálaló tányérra, éles késsel vágjuk körbe a torta szélét, és vegyük le róla a tortakarikát. A maradék krémmel nyomjunk krémrózsákat a szeletekre, majd díszítsük a maradék olvasztott csokiba mártott meggyel. Szeleteléskor forró vízbe mártsuk a kést, így nem fog törni a csokoládémáz.