Feltöltve:

Madártej

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

vaníliás cukor2 csomag
tej1 liter
cukor8 evőkanál
tojás8 darab

Desszertek: Madártej a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tejet feltesszük felforrni. A tojások sárgáját és fehérjét külön választjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a 8 kanál cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. Ha a tej felforrt, akkor a fehérjékből galuskákat szaggatunk a tejbe, és mindkét oldalát átforralom. Kiszedem egy nagy tálba őket, és addig ismétlem, míg van a fehérje habból. Ha ez megvan akkor félrehúzom a tejet. Picit lehet hagyni egy kicsit hűlni. Nagyon lassan belecsorgatjuk a tojássárgahabot a tejbe, és gyorsan kevergetjük. Ha ez megvan visszatesszük a tűzre, és forrásig keverjük, de ne hagyjuk forrni, mert akkor betúrósodik.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem