Feltöltve:

Madártej

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

vaniliaaroma1 darab
főzős vaníliás pudingpor1 csomag
kristálycukor8 evőkanál
tojás6 darab
tej2 liter

Desszertek: Madártej a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A tojásfehérjéket 2 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük. Vizet forralunk, és a csendesen fövő vízben galuskákat szaggatunk a habból. Egyszerre csak egyet, hogy legyen helye a növekedésre, és időnként megforgatjuk a galuskákat. A tejet felforraljuk. A tojássárgát a 6 evőkanál cukorral, a vanília aromával, és a pudingporral egy kis tej hozzáadásával simára keverjük, majd fokozatosan a felforralt, és még forró tejhez öntjük, folyamatos kevergetés mellet. A habgaluskákat üvegtálba tesszük, és a meleg mártást ráöntjük. Kihűtve tálaljuk. Vágott mandulával, vagy karamellel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem