Feltöltve:

Madártej szelet

access_alarm 50
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

tojásfehérje8 darab
cukor8 evőkanál
liszt8 evőkanál
sütőpor1 csomag

Krémhez

Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm

Főtt krémhez

tojássárgája8 darab
cukor5 evőkanál
liszt5 evőkanál
vaníliás cukor2 csomag
tej4 dl

Habhoz

habtejszínpor2 csomag
tej3 dl
zselatin1 evőkanál
forró tej0.5 dl

Desszertek: Madártej szelet a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Felverjük a tojásfehérjét, miközben folyamatosan adagoljuk hozzá a cukrot. A liszthez sütőport keverünk, majd ezt hozzákeverjük a felvert habhoz, és Ramával kikent tepsiben megsütjük, de vigyázzunk, hogy ne süssük meg nagyon barnára a tésztát. A krémhez a Ramát habosra keverjük a porcukorral. A főtt krémhez a hozzávalókat jól összekeverjük, majd felfőzzük. Miután kihűlt a krém, a másik krémet hozzákeverve a megsült tésztára kenjük. Habhoz: a habtejszínport felverjük a tejjel. A zselatint forró tejben feloldjuk, és a felvert habtejszínhez adjuk, majd a krém tetejére kenjük. Tetejét kakaóporral, vagy reszelt csokidarabokkal díszítjük.



Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem