Feltöltve:

Máglyarakás

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama a tepsi kikenéséhez2 dekagramm
porcukor fahéjjal elkeverve5 dekagramm
alma1 kilogramm
mazsola5 dekagramm
baracklekvár3 evőkanál
dió1 darab
cukor5 dekagramm
tej4 dl
tojás3 egész
vaníliás cukor1 csomag
kalács vagy 8 db zsemle, illetve kifli1 darab
zsemlemorzsa a tepsi kikenéséhez2 evőkanál

Desszertek: Máglyarakás a sok Máglyarakás recept közül.

Elkészítés

1

A kalácsot vagy kiflit felaprítjuk, a langyos tejbe beletesszük a tojássárgát, a cukrot, és a vaníliás cukrot, összekeverjük, majd Ramával kikent és zsemlemorzsázott közepes méretű tepsibe tesszük, megkenjük a lekvárral, majd megszórjuk mazsolával, dióval. Rátesszük a karikára vágott almaszeleteket, amit előtte fahéjas porcukorba forgattunk, és megsütjük. Rátesszük a felvert tojásfehérjét, amit 2 evőkanál porcukorral ízesítettünk, majd világosbarnára sütjük, és fahéjas porcukorral tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem