Málnapudingos babapiskótás
Hozzávalók
cukor | 10 evőkanál | |
---|---|---|
Ráma | 25 dekagramm | |
tej (kb) | 9 dl | |
málnaízű pudingpor | 2 csomag | |
20 dkg-os babapiskóta | 3 csomag | |
csokis-meggy aroma | 1 pohár | |
étcsokoládé | 10 dekagramm | |
étolaj | 1 kis |
Desszertek: Málnapudingos babapiskótás a sok Piskóta recept közül.
Elkészítés
1
A pudingot megfőzzük a 6 dl tejben a cukorral, majd ha kihűlt, belekeverjük a Ramát. A 3 dl tejbe belekeverjük a csokis-meggy aromát és ebben egyesével megforgatjuk a piskótákat. Elkezdjük egy tálcára pakolni szorosan egymás mellé. Egy sor egy csomag piskótából áll. Elkezdjük rétegezni: piskóta - krém - piskóta - krém - piskóta - vékonyan krém, végül a tetejére csokimáz. Az étcsokit egy tálkába tesszük, teszünk bele 2 ek olajat és mikróban, sűrűn kevergetve felolvasztjuk.