Feltöltve:

Málnás gyümölcskosárka

45
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojássárgája2 darab
Rama Vajas Íz20 dekagramm
liszt30 dekagramm
porcukor10 dekagramm
kristálycukor4 evőkanál
málna kilogramm
főzni való vaníliás pudingpor1 csomag
étcsokoládés bevonó8 dekagramm
SPAR Napraforgó étolaj1 evőkanál
2,8 % -os SPAR Dobozos tej4 dl

Desszertek: Málnás gyümölcskosárka a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A hideg Ramát elmorzsoljuk a liszttel, majd a többi hozzávalóval linzertésztát gyúrunk és hűtőbe tesszük.

2

Miután kihűlt a tésztánk, 3-4 dkg-os darabokat csípünk belőle és ezeket a fém kosárkaformába nyomkodjuk úgy, hogy egyenletes falvastagságot kapjunk.

3

Villával megszurkáljuk az aljukat és előmelegített sütőben 210 °C-on 10-15 percig sütjük.

4

A pudingport a zacskón levő utasítás szerit megfőzzük a kristálycukorral és a 4 dl tejjel, majd kihűtjük.

5

A kosárkák alját félig az olajjal elkevert, gőz fölött felolvasztott bevonó masszába mártjuk.

6

A kihűlt pudingot átkeverjük és a kosárkákba halmozzuk. A tetejét friss málnaszemekkel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

70"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

600"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

10"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

100"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem