Feltöltve:

Málnás gyümölcskosárka

access_alarm 35
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A díszítéshez

friss málna0.5 kilogramm

A töltelékhez

vaníliás pudingpor1 csomag
kristálycukor4 evőkanál
tej4 dl

A tésztához

porcukor10 dekagramm
Rama Vajas Íz20 dekagramm
liszt30 dekagramm
tojás sárgája2 darab
citrom reszelt héja0.5 darab

A bevonathoz

étbevonó massza8 dekagramm
étolaj1 evőkanál

Desszertek: Málnás gyümölcskosárka a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A hideg Ramát elmorzsoljuk a liszttel, majd a többi hozzávalóval linzertésztát gyúrunk és hűtőbe tesszük.

2. lépés

Miután kihűlt a tésztánk, 3-4 dkg-os darabokat csípünk belőle és ezeket a fém kosárkaformába nyomkodjuk úgy, hogy egyenletes falvastagságot kapjunk. Villával megszurkáljuk az aljukat és előmelegített sütőben 210 °C-on 10-15 percig sütjük.

3. lépés

A pudingport a zacskón levő utasítás szerit megfőzzük a kristálycukorral és a 4 dl tejjel, majd kihűtjük.

4. lépés

A kosárkák alját félig az olajjal elkevert, olvasztott bevonó masszába mártjuk. A kihűlt pudingot átkeverjük és a kosárkákba halmozzuk. A tetejét friss málnaszemekkel díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem