Málnás-joghurtos piskótatekercs
Hozzávalók
víz | 1 dl |
---|---|
málna | 30 dekagramm |
porcukor | 2 evőkanál |
gyümölcsjoghurt | 2 pohár |
kristálycukor | 3 evőkanál |
Dr. Oetker Eredeti Puding Vanília x | 1 csomag |
piskótarolád | 1 darab |
Ráma | 25 dekagramm |
vöröshagyma |
Desszertek: Málnás-joghurtos piskótatekercs a sok Piskótatekercs recept közül.
Elkészítés
1
A pudingot simára keverjük a cukorral és egy dl vízzel, hozzáadjuk a joghurtot, elkeverjük és felfőzzük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lehűtött pudingot és egyenletes krémmé dolgozzuk össze. Az elkészült krémbe lazán belekeverjük a gyümölcsdarabokat. A piskótaroládot kitekerjük, megtöltjük a gyümölcskrémmel, majd visszatekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.