Málnás sajtkrém
Málnás sajtkrém
  • timer10 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • bazsalikomlevél - 6 darab
  • habtejszín - 2 dl
  • mascarpone sajt - 250 gramm
  • kukoricapehely - 6 evőkanál
  • Knorr Málnakrémleves gyümölcsdarabokkal - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A krémsajtot keverjük jól ki a tejszínnel, adjuk hozzá a tasak tartalmát és a finomra vágott bazsalikomot. Keverjük jól el.
  2. Desszertes kelyhek aljába szórjunk egy kis kukoricapelyhet, kanalazzuk rá a krémet, majd ismét szórjuk meg kukoricapehellyel. Nyomjunk a tetejébe egy kevés csoki öntetet, fejeljük meg tejszínhabbal, majd díszíthetjük egy-két bazsalikomlevéllel.