Feltöltve:

Málnatorta

50
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

tojás5 darab
cukor5 evőkanál
liszt5 evőkanál

A krémhez

málna1 darab
gyümölcslé100 milliliter
cukor20 dekagramm
Ráma20 dekagramm
tojássárgája1 darab

Desszertek: Málnatorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Piskótát készítünk: A tojásokat a cukorral felverjük, majd belekeverjük a lisztet. Zsírozott, lisztezett formában sütjük kb. 20-30 percig.

2

A krémhez a málnát szitára tesszünk és villával levet nyerünk belőle. Ügyeljünk arra, hogy a málna magja ne kerüljön a krémbe. Az így nyert málnalevet a cukorral felfőzzük. Akkor jó, ha a tányérra cseppentést követően szinte azonnal kocsonyásodik. Ha elkészült, langyosra hűtjük.

3

A margarint a tojássárgával kikeverjük, és a kihűlt málnás szószhoz adjuk. Jól átkeverjük. Alapossan lehűtjük a krémet (kb 2 óra), majd habverővel újra habosra keverjük, és megtöltjük vele a piskotát, a tetejét és az oldalát is bevonjuk vele. Diszítésként málnaszemeket használhatunk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem