Feltöltve:

Mandulagombóc olvasztott habcsókkal

15
Közepes
4 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz10 dekagramm
cukor15 dekagramm
liszt8 dekagramm
kókuszreszelék2 evőkanál
tojásfehérje4 darab
tört zöldpisztácia2 evőkanál
összertört mandula2 evőkanál

Desszertek: Mandulagombóc olvasztott habcsókkal a sok Gombóc recept közül.

Elkészítés

1

A tölcsérhez olvassszuk meg a cukrot a margarinon, de ne hagyjuk megbarnulni. Keverjük bele csomómentesen a tojásfehérjét és a lisztet.

2

Hagyjuk egy órát állni.

3

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Nyújtsuk ki a tésztát, és szaggassunk ki kb. 15 cm-es korongokat.

4

Szórjuk meg pisztáciával, mandulával és kókuszreszelékkel, és addig süssük, amíg aranysárga nem lesz.

5

Vegyük ki a sütőből, majd egy késsel formázzuk a korongokat gombóccá.

6

Adjunk hozzá néhány gombóc Carte d’Or Dió jégkrémet, és azonnal tálaljuk

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem