Feltöltve:

Mandulamag

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

egész tojás2 darab
porcukor25 dekagramm
Ráma25 dekagramm

Tészta

liszt36 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor22 dekagramm
darált dió20 dekagramm
kakaópor2 evőkanál

Desszertek: Mandulamag a sok

Elkészítés

1. lépés

A tésztához a hozzávalókat simára gyúrjuk. A masszát Ramával kikent mandulamagformákba vékonyan szétnyomkodjuk, sütőlemezre helyezzük és kisütjük. Vigyázat, hamar sül.

2. lépés

A krémhez a tojást a porcukorral gőz fölött simára főzzük, majd kihűtjük. Kihűlés után hozzákeverjük a Ramát és mandula aromát cseppentünk bele ízlés szerint. A krém zöld színét is ez adja.

3. lépés

A mandulaformákat megtöltjük és két mandulamagot összeillesztünk.
Kis hűtés után tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem