Feltöltve:

Mandulamag

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Töltelék

egész tojás2 darab
porcukor25 dekagramm
Ráma25 dekagramm

Tészta

liszt36 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor22 dekagramm
darált dió20 dekagramm
kakaópor2 evőkanál

Desszertek: Mandulamag a sok

Elkészítés

1

A tésztához a hozzávalókat simára gyúrjuk. A masszát Ramával kikent mandulamagformákba vékonyan szétnyomkodjuk, sütőlemezre helyezzük és kisütjük. Vigyázat, hamar sül.

2

A krémhez a tojást a porcukorral gőz fölött simára főzzük, majd kihűtjük. Kihűlés után hozzákeverjük a Ramát és mandula aromát cseppentünk bele ízlés szerint. A krém zöld színét is ez adja.

3

A mandulaformákat megtöltjük és két mandulamagot összeillesztünk.
Kis hűtés után tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem