Feltöltve:

Mandulás császármorzsa barackmártással

access_alarm 70
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

őszibarack75 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
Ráma6 dekagramm
tojás4 darab
1 csipetnyi
tej3.5 dl
darált mandula10 dekagramm
liszt14 dekagramm
cukor1 evőkanál
porcukor a szóráshoz1 adag

Desszertek: Mandulás császármorzsa barackmártással a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Hámozzuk meg és vágjuk cikkekre a barackot. A felét turmixoljuk 1 csomag vaníliás cukorral. A többit pirítsuk meg 2 dkg Ramán. Hintsük meg 1 csomag vaníliás cukorral és pirítsuk meg.

2. lépés

Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük össze a sóval és a tejjel, adjuk hozzá a lisztet és a mandulát, majd forgassuk bele a cukorral kemény habbá vert tojásfehérjét is.

3. lépés

Serpenyőben forrósítsuk fel a megmaradt Rama felét és öntsük rá a tésztamassza felét. Közepes lángon süssük pirosra mindkét oldalát, majd villával törjük össze a tésztát. Készítsük el ugyanígy a többi tésztát is. Kínáljuk porcukorral meghintve, a forró, vagy hideg barackmártással és a karamellizált barackkal.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem