Feltöltve:

Mandulás császármorzsa barackmártással

70
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

őszibarack75 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
Ráma6 dekagramm
tojás4 darab
1 csipetnyi
tej3.5 dl
darált mandula10 dekagramm
liszt14 dekagramm
cukor1 evőkanál
porcukor a szóráshoz1 adag

Desszertek: Mandulás császármorzsa barackmártással a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

Hámozzuk meg és vágjuk cikkekre a barackot. A felét turmixoljuk 1 csomag vaníliás cukorral. A többit pirítsuk meg 2 dkg Ramán. Hintsük meg 1 csomag vaníliás cukorral és pirítsuk meg.

2

Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük össze a sóval és a tejjel, adjuk hozzá a lisztet és a mandulát, majd forgassuk bele a cukorral kemény habbá vert tojásfehérjét is.

3

Serpenyőben forrósítsuk fel a megmaradt Rama felét és öntsük rá a tésztamassza felét. Közepes lángon süssük pirosra mindkét oldalát, majd villával törjük össze a tésztát. Készítsük el ugyanígy a többi tésztát is. Kínáljuk porcukorral meghintve, a forró, vagy hideg barackmártással és a karamellizált barackkal.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem