A szeletelt mandulát száraz serpenyőben pirítsuk meg. Vigyázzunk, mert amíg forró a serpenyő, tovább pirul!
Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Egy nagy tálban keverjük habosra a puha Rama Vajas Ízt a cukorral és a vanillincukorral, majd adjuk hozzá egyenként a tojásokat. Keverjük simára, adjuk hozzá a sütőporral, citromhéjjal és sóval elkevert lisztet, majd a mandulát és a meggyet. Folyamatos keverés mellett öntsük hozzá a tejet, és alakítsuk homogén tésztává. A kész tésztát töltsük muffin sütőformába illesztett papír kapszlikba, vagy szilikonformába, és süssük aranyszínűre 15-20 perc alatt. Mielőtt kivesszük, ellenőrizzük a tésztát tűpróbával.
12 muffin lesz belőle.
Rumos csokikrém: készítsük el a krémet a tetejére. Egy nagy tálban, kézi mixerrel dolgozzuk el a Rama Vajas Ízt a porcukorral, a beleszitált kakaóporral, és a csipet sóval. Adjuk hozzá a vanília kivonatot és rumaromát, majd a felolvasztott, lehűtött étcsokoládét. Végül keverjük hozzá a tejszínt, tegyük hűtőbe, amíg krémmé áll össze.
Díszítés: kenjük meg a muffinokat a rumos krémmel, helyezzük rájuk a piskóta tallérokat. Egy csepp csokoládékrémmel ragasszuk fel az orrokat, a szemeket és a szarvakat. Egy-egy pötty krémmel fejezzük be a rénszarvas szemeit.