Feltöltve:

Mandulás praliné

30
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A masszához

darált keksz15 dekagramm
darált mandula5 dekagramm
porcukor5 dekagramm
puha Rama7.5 dekagramm
tojáslikőr50 milliliter
fehér csokoládé10 dekagramm
étcsokoládé15 dekagramm

Desszertek: Mandulás praliné a sok

Elkészítés

1

A kekszet és a mandulát megdaráljuk, majd a porcukorral, valamint a tojáslikőrrel összekeverjük. Hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű Ramát is.

2

A fehér csokit gőz felett megolvasztjuk, a kekszes masszához adjuk és az egészet összegyúrjuk.

3

Egy szögletes tepsit kibélelünk sütőpapírral és belenyomkodjuk a masszát úgy, hogy kb. 1,5-2 cm magasan legyen.

4

Két órára hűtőszekrénybe tesszük. Ha letelt az idő, felvágjuk téglalap alakú kockákra. Ezt követően ismét hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára.

5

Másnap megolvasztjuk az étcsokoládét és egyesével belemártjuk a pralinékat. Megvárjuk, hogy az étcsokoládé megszilárduljon.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem